Douglas houten plantenbakken

U wilt een mooie, natuurlijke herinnering aan een dierbare overledene in de vorm van een heester, maar u heeft geen tuin of ander gebied waar u dat kunt planten. Of u voorziet dat u mettertijd gaat verhuizen en wil dan de natuurlijke herinnering meenemen.

Dan is het laten groeien van een mooie herinnering in een speciaal hiervoor ontwikkelde serie plantenbakken een uitkomst. Deze plantenbakken zijn gemaakt van duurzaam Douglas hout. Elke plantenbak is 80 cm hoog, 60 cm breed en diep. Dat is hoog, breed en diep genoeg om een BioGroeiUrn© met een zaailing goed in te laten gedijen. De combinatie van BioGroeiUrn© met een plantenbak is gekozen odat deze urn relatief snel vergaat én voedingsstoffen afgeeft aan de grond waarin de geschikte zaailing is geplant.  De inhoud van de plantenbak is circa 280 liter.

De maten zeggen me niet zoveel…hoe groot is nou zo een plantenbak?

Om daar wat gevoel bij te geven, hierbij een foto van de maakster met een plantenbak:

Karin met plantenbak

Duurzaam maatwerk

De vier modellen momenteel in het assortiment zijn allebei gemaakt van duurzaam Douglas hout. Elke plantenbak wordt pas vervaardigd na een bestelling. Met zorg, vakmanschap en aandacht wordt deze dan vormgegeven zoals op onderstaande afbeeldingen is te zien. Daarom is de levertijd twee tot drie weken.

Prijzen en bestellen

De prijzen die in de webshop bij elke van de modellen genoemd staan zijn richtprijzen. Door de schommelingen in prijzen voor hout én de brandstoftoeslag die de transporteur rekent bovenop het vervoerstarief verschilt per afstand variëren de uiteindelijke prijzen nog wel eens.

Als u interesse heeft in een plantenbak stuurt u dan een mail met daarin het type plantenbak en het afleveradres. Ik stuur u dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave.

Beschermen en verplaatsen

Elke plantenbak is voorzien van beschermende folie aan de binnenkant. Dit beschermt tegen vorst en houdt de potgrond binnen de bak.

Onder elke plantenbak zitten vier stevige zwenkwieltjes. Zo kunt u een volle plantenbak eenvoudig verplaatsen.

Welke zaailingen doen het goed in zo een Douglas houten plantenbak?

Klik hier  voor het overzicht van het assortiment zaailingen samengesteld van heesters die het goed doen in een plantenbak.

Wilt u weten welke potgrond geschikt is voor uw zaailing?

De inhoud van de plantenbak is circa 280 liter.  Klik op de button voor advies over de meest geschikte potgrond voor de zaailing van uw keuze.

pokon

Kleikorrels

Voor een goede waterhuishouding in de plantenbak strooit u een laag van circa 5 cm kleikorrels op de bodem van de plantenbak. Daarvoor zijn de Pokon kleikorrels uitstekend geschikt. Deze bestelt u meteen mee met uw zaailing door op onderstaande afbeelding te klikken. Het overtollige water loopt daardoor gemakkelijk weg via de daarvoor aangebrachte gaten onderin de plantenbak. De bodem van elke plantenbak is vrij van de grond door de zwenkwieltjes. Kleikorrels bestelt u mee door op onderstaande afbeelding te klikken.

20 liter Pokon hydrokorrels

Keuze uit vier modellen Douglas houten plantenbakken

Model ‘Ivy’

Douglas houten bloembak Ivy

De Douglas houten plantenbak ‘Ivy’ heeft in in de onbewerkte houtkleur een richtprijs van € 288. Dit bedrag is inclusief standaard verzendkosten, exclusief brandstoftoeslag, door heel Nederland. Meerprijs voor plantenbak ‘Ivy’ in één van drie andere kleuren is € 25.

Voor een definitieve prijsopgave van de door u gewenste kleur, mailt u of stuurt een WhatsAppbericht via de button rechts onderaan de pagina. Vermeld daarbij het afleveradres en de gewenste kleur plantenbak Ivy. Ik geef u dan zo spoedig mogelijk een definitieve prijs.

Klik op bovenstaande afbeelding om de plantenbak Ivy in de door u gewenste uitvoering te bekijken in de webshop.

Model ‘Dascha’

douglas houten bloembak Dascha

De Douglas houten plantenbak ‘Dascha’ heeft in de onbewerkte uitvoering een richtprijs van € 270. Dit bedrag is inclusief bezorgkosten, exclusief brandstoftoeslag, overal in Nederland. Plantenbak ‘Dascha’ in één van drie andere kleuren heeft een meerprijs van €  25.

Voor een definitieve prijsopgave van de door u gewenste kleur, mailt u of stuurt een WhatsAppbericht via de button rechts onderaan de pagina. Vermeld daarbij het afleveradres en de gewenste kleur plantenbak Dascha. Ik geef u dan zo spoedig mogelijk een definitieve prijs.

Klik op bovenstaande afbeelding om de plantenbak Dascha in de door u gewenste uitvoering te bekijken in de webshop.

Model ‘Fox’

Douglas houten plantenbak 'Fox'

De ‘stoere’ Douglas houten plantenbak ‘Fox’ heeft in onbewerkte uitvoering een richtprijs van € 298. Dit is inclusief verzendkosten, exclusief brandstoftoeslag, naar elk adres in Nederland. Model ‘Fox’in één van de andere drie kleuren kost € 15 meer.

Voor een definitieve prijsopgave van de door u gewenste kleur, mailt u of stuurt een WhatsAppbericht via de button rechts onderaan de pagina. Vermeld daarbij het afleveradres en de gewenste kleur plantenbak Fox. Ik geef u dan zo spoedig mogelijk een definitieve prijs.

Klik op bovenstaande afbeelding om plantenbak Fox in de door u gewenste uitvoering in de webshop te bekijken.

Model ‘Pepper’

Douglas-plantenbak-Pepper-60-60-80-cm

Plantenbak ‘Pepper heeft het kenmerkende dwarskruis en geeft deze plantenbak daarmee een aparte uitstraling. Plantenbak ‘Pepper’ heeft in onbewerkte uitvoering een richtprijs van € 315. Dit is inclusief verzendkosten, exclusief verzendkosten, naar elk adres in Nederland. Model ‘Pepper’ in één van de andere drie kleuren kost € 25 meer.

Klik op bovenstaande afbeelding om plantenbak Fox in de door u gewenste uitvoering in de webshop te bekijken.

Keuze uit 4 kleuren

De modellen ‘Dascha’ , ‘Ivy’, ‘Fox’ en ‘Pepper’ zijn leverbaar in vier kleuren:

kleuren Douglas houten plantenbakken

De werkelijke kleur kan iets afwijken van de afgebeelde kleuren.

Écht maatwerk?

Alle hiervoor beschreven modellen plantenbakken hebben dezelfde afmetingen: 80 cm hoog, 60 cm breed en 60 cm diep. Uiteraard is het mogelijk om een afwijkende maat plantenbak te laten vervaardigen. Daarbij is een minimale hoogte van 80 cm wel aan te raden. Via de button rechts onderaan deze pagina vraagt u eenvoudig via WhatsApp, telefoon  of mail een offerte hiervoor aan.

Dit geldt ook als u een andere kleur wenst dan de vier standaard beschikbare kleuren.