The Living Urn®

The Livng Urn

In de continue zoektocht naar nóg meer duurzame producten, is The Living Urn® toegevoegd aan het assortiment van urnen die gebruikt worden om een natuurlijke herinnering aan een dierbare overledene te laten groeien.

The Living Urn® wordt geleverd in een koker van bamboe. Hierin kan de urn, na het vullen met de as van de overledene naar de bestemde plantplek vervoerd worden. Nadien kan deze koker gebruikt worden om andere herinneringen aan de overledene bewaard worden. Als daar andere bestemmingen voor zijn, kan de koker, evenals de deksel van The Living Urn®, met gerust hart bij het GFT-afval gedaan worden.

Hoe gaat dat dan met The Living Urn®?

The Living Urn® heeft een inhoud van 6 liter. Daardoor kan de as in de urn geplaatst worden en is er daarboven voldoende plaats voor het wortelbed van de gekozen zaailing. Is er ruimte over tussen de as en het wortelbed, vul dat dan aan met aarde uit het plantgat voordat u het wortelbed plaatst.

Als het wortelbed iets te breed is om in The Living Urn® te passen, haal dan voorzichtig aarde tussen de wortels uit totdat het wel past.

Ik wil het niet allemaal zelf doen, is er hulp beschikbaar?

Jazeker is dat er. Daarvoor bieden wij de Plantbegeleiding. Klik op onderstaand plaatje om samen met u te inventariseren hoe u dit voor u ziet. 
Plantbegeleiding

 

Wat kost The Living Urn®?

The Living Urn® kost € 175 incl. BTW. Verzendkosten overal in Nederland tot en met 4 urenene in één pakket: € 7,25.

Ik wil The Living Urn® kopen ter herinnering

U bestelt de Living Urn® rechtstreeks in de webshop door hierop te klikken of via de verkooppunten bij u in de buurt of op internet .

The Living Urn® wordt exclusief door BiosUrna in Nederland geleverd. Levertijd is maximaal 5 werkdagen.